27. lokakuuta 2014

WEEK 39

Mitä uutta opin tällä viikolla? Opin tekemään dekoltee alueen hieronnan ja pienen osan niskiksistä!
 
Mikä oli mukavinta tällä viikolla? Varmaan käytännön tunnit
 
Maanantain asiakaspalvelu: mitä teitte, miten sujui hoito ja asiakaspalvelu? Oltiin Saaran kanssa pari ja tehtiin kosmetologi kakkosille dekoltee- alueen hieronta ja alkupuhdistus. Saara teki kasvoihin liittyvät osiot ja itse tein käsihieronnan. Asiakaspalvelu sujui suht hyvin, meillä oli ihana asiakas!
 
 
Miltä tuntui hieronta tekijänä? Entä miltä tuntui olla hierottavana? Hieronta tekijänä oli suht vaikeaa, sillä ei tiennyt millä painolla pitäisi mitäkin kohtaa hieroa dekoltee-alueella ja pelkäsi olevansa liian kovakourainen. Hierottavana oli ihanaa, itse sain kylmiä väreitä niskis hieronnasta :-D Hyviä kylmiäväreitä.
 
Yleisiä fiiliksiä tältä viikolta? Meillä alkoi tiistaina anatomia ja fysiologia, hui! Se on aika haastavaa kun täytyy opetella kaikkia luita ja lihaksia suomeksi sekä latinaksi. Keskiviikkona alkoi valinnaiset, ja itsellä alkoi englanninkurssi Back to basics. Outoa koska ei ole ollut täällä koulussa vielä mitään sellaisia virallisia lukuaineita. Ollut ihan kiva viikko, tosin vaikka olisi saanut olla enemmän käytäntöä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti