26. syyskuuta 2014

WEEK 38 AND THE FIRST SECTION QUESTIONS

Mitä olen oppinut tällä viikolla ja edellisellä viikolla? Viime viikolla opin tekemään OPI Minimanic'a paremmin. Sekä opin paljon uutta kaunedenhoitoalan historiasta sekä kulmakarvoista yleisesti ja uutta käsihieronta tyyliä. Tällä viikolla olen oppinut tekemään alkupuhdistuksen, sekä kasvojen ja dekoltee alueen hieronnan.
Mikä on ollut mukavinta tällä viikolla? Ollaan aloitettu tekemään kasvoille hoitoja ja se on ollut mukavinta, sillä odotan innolla kasvohoitoihin paremmin perehtymistä.
ENSIMMÄISTÄ JAKSOA KOSKEVAT KYSYMYKSET
 
Onko opiskelu ollut sellaista, mitä odotin? Suurinpiirtein joo! Ensi jaksossa alkaa anatomia ja fysiologia, jotka ehkä pelottaa, mutta eka jakso on sujunut hyvin ja melkeimpä niin, kuten odotinkin.
 
Mikä on tärkeintä mitä olen oppinut? Kaikki oppimani on ollut tärkeää.
 
Mikä vaatii vielä harjoittelua? Alkupuhdistuksen ja hieronnan liikkeet. 

2 kommenttia:

  1. Tuolla alemmassa postauksessa oli kuva ripsien kestoväristä. Tiiätkö onko mahdollista värjätä kestovärillä pelkät yläripset niiin ettei alaripsiin tulis väriä ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa on mahdollista, jos itse tekee itsellee, tavallaan samalla tavalla kun laittaisi ripsiväriä! Mutta en tiiä miten toimii kun toiselle tehdää :-/

      Poista